So You Think You Can FOX!

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 13/04/2019 - 14/04/2019
Hela dagen

Kategorier Inga Kategorier


Årets tyngsta FOX-läger är åter tillbaka!

En hel helg på spa hotellet Sunlight i Nyköping. Ca. 10 timmar Fox-klasser, socialt häng, spa häng, fantastisk mat och socialdanskväll Lördag kväll. Blir inte så mycket bättre än så. I år har vi 3 olika konstellationer av instruktörer på plats som ger sin input på vår älskade Fox.

Odd & Eva behöver inte nån närmare presentation. Ett par som hållt igång över 20 år i “branschen” och är enormt omtyckta. Äger konceptet Dirty Foxx och är flitigt anlitade över hela landet. Läs mer på www.dirtyfoxx.se

Tobias & Helena är mest känd för den breda publiken genom Let’s Dance. Med över 10 säsonger i programmet samt över 25 år i tävlingssammanhang på världsnivå har de nu satsat på det stora dansgolvet – socialdansen. Med sitt koncept Smooth fox får ni en ny inblick i fox’ens värld. Läs mer på www.tobiashelena.com

Kenneth Nordström, även kallad danskonsulten är en av våra mest populära dansinstruktörer i Sverige. Utvecklare av Dynamisk Fox samt har ett stort antal anhängare runt om i landet. Vi är väldigt glada att han är med oss den här helgen för att presentera sin version av Fox’en. Läs mer om Kenneth på www.danskonsulten.se 

Hela helgen går i Fox’ens tecken där instruktörerna kommer forma er för att föra er mjukt över golvet och hitta er connection tillsammans i paret. Ni kommer hitta nya synsätt på dansen, nya infall i stegen men främst kommer ni för att ni uppskattar att dansa.. Dessa instruktörer kommer bara se till att flytet blir lite bättre och smidigare samt göra er till bättre dansare med allt som kommer därtill.

Schema för helgen:

Fredag kväll:

De som önskar anländer denna kväll. Vi styr upp nått spontant i baren och myser tillsammans.

Lördag:

kl.9.00 – Dörrar öppnar till danssalarna

kl.10.00-12.30 – dansklasser med Odd & Eva, Tobias & Helena och Kenneth.

kl.12.30-13.30 – Lunch

kl.13.30-16.00 dansklasser med Odd & Eva, Tobias & Helena och Kenneth.

kl.16-19.00 – Fri lek. Spa, gym, hänga i baren. Vad ni än önskar.

kl.19- ? – middag med efterföljande socialdans

Söndag:

kl.9.00 – Dörrar öppnar till danssalarna

kl.9.30-12.00 – dansklasser med Odd & Eva, Tobias & Helena och Kenneth.

kl.12-13.00 Lunch

kl.13-15.00 – dansklasser med Odd & Eva, Tobias & Helena och Kenneth.

 

För att låsa din plats så klickar du i din nivå nedan. Paranmälan blir “godkända” direkt – v.v skriv din partners namn i kommentarsfältet. Om du anmäler dig som singelföljare så får du invänta “godkännandet” tills en förare gjort en anmälan. Ju tidigare du anmäler ditt intresse, desto större chans att du kan delta.

Om du är Singeldam men kan tänka dig att agera som förare så skriver du detta i kommentarsfältet. Då blir du direkt godkänd samt 2 singeldamer blir godkända som står i kö.

När detta vändande mail kommer som “godkänner” dig betalar du in 1900kr per anmäld person inom 30 dagar (senast 11 Jan -19) på BK 5061-3330 Glöm inte att skriva ditt namn samt kod “FOX19”

Sista anmälningsdag är 29 Mars 2019! 

Bokning av hotellrum sköter du själv. Priserna är sänkta för oss och är 750kr pp per natt för ett dubbelrum samt 1095 per natt för ett singelrum.

Detta sker på bokning@sunlight.se med koden 101 78 24

 

Väl mött vänner 🙂

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Author: