Smooth Fox & Smooth Jive Skövde!

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 02/12/2018
Hela dagen

Kategorier Inga Kategorier


Datum : 2/12
Tid: 10.00-16.00 ca
Obs! Inskrivning senast 9.45.
Plats: Folkets Park Tibro
Kostnad:600:-
Ingår: Kurs,fika och frukt.
Lunch finns att beställa på plats. Endast swisch. Kylskåp finns för dej som vill ta med egen mat.
Ledare: Tobias Wallin och Helena Fransson
Anmälan här http://idrottonline.se/CandanzaDF-Danssport

En härlig dag med Tobias Wallin och Helena Fransson kända från “Lets Dance”. Dom kommer till Candanza DF för att lära ut Smooth Fox & Smooth Jive. Danserna utgår från just Foxtrot och Jive. Under dagen lär du dig grunderna i danserna som är skapad av Tobias som är 8 faldig Svensk mästare samt har 11 säsonger i Lets dance på sin merit lista. Jobbar idag som danslärare över hela Sverige. Du lär dig uttrycken i dansen samt olika turer och variationer.
Passa på att hitta nya vägar att ta med sig ut på socialdans golvet.

Tobias egen beskrivning:
Jag har startat ett nytt koncept som kommer att kunna användas som ett alternativ till de klassiska danserna Bugg och Fox.
Vi kallar dom för Smooth Fox & Smooth Jive och bygger självfallet på just Foxtrot och Jive men är mer anpassad för socialdans.
Grundstommarna är lead,follow,musikalitet och lekfullhet. Dvs även fast vi jobbar efter bestämda steg så är det inte viktigt hur vi placerar fötterna utan mer vad vi skapar tillsammans utifrån musik och rörelse.
Båda danserna lägger grunden och utvecklar alla övriga Pardanser så vi jobbar utefter fundamentala tekniker som täcker all dans.
Passa på att fylla på fin verktygslåda!!
Dansa och ha Kul!!

Välkomna!
Candanza DF med Tobias och Helena.

Author: