Ambassadörer

Ambassadörer

Tobias Wallin

Skaparen av Smooth Fox. Mer känd för den breda publiken som mesta dansaren i Let’s Dance. 11 säsonger är avverkade i det populära programmet där han vart finalist vid två tillfällen. 

En “dans-entreprenör” ut i fingerspetsarna. Arrangerat stora som små event och är ständigt på resande fot med undervisning – främst i konceptet Smooth Fox. 

8-faldig Svensk mästare, utbildad danspedagog, arbetar professionellt med dans på heltid samt medverkar i danskompaniet V/S [versus]

Utgår från Sthlm men undervisar i hela landet. Har veckoklasser tillsammans med Helena på www.kulturama.se/kurser

För mer information se: 

www.tobiashelena.com

www.vsversus.se

Helena Fransson

Helena är professionell dansare, kostymör, sömmerska, entreprenör, Svensk mästarinna i Ballroom, finalist Let’s Dance, utbildad danspedagog samt medkreatör av Smooth Fox. 

Tävlat på elitisk nivå större delen av sitt liv som Ballroom dansare och deltagit i Let’s Dance från starten 2006 10 säsonger – både som professionell dansare och senare kostymör i produktionen. 

Arbetar på heltid som dansare, dansinstruktör, sömmerska (dansrelaterade kläder) samt medverkar i danskompaniet V/S [versus]

Boende i Sthlm men undervisar i hela landet.

Talande hemsidor:

www.helenaofsmaland.com

www.tobiashelena.com

www.vsversus.com

Pia Alexisson

Plats: Uppsala

Pia Alexisson är duktig danspedagog som förfinat sina kunskaper genom sedan länge både föra och följa i sällskapsdans.

Danslärarutbildningar: Holger Lundqvist Dansstudio, Danspedagog i svensk folklig dans på Väddö folkhögskola samt stor mängd instruktörskurser i Sverige och Finland.

Övrig fakta

Pia Alexisson

Erfaren pedagog och socialdansare. Driver Dansrörelsen som ger kurser och privatlektioner i fox, salsa, bugg, vals, gammeldans m.m. i egen regi eller för dansföreningar, studieförbund, företag  etc.

Konceptet Smooth Fox passar som hand i handske för Pia Alexisson som gärna söker förena klassisk foxtrot och god dansteknik med moderna influenser och personlig stil.

Pia har inspirerat många tjejer att börja föra och även killar att pröva på att följa. Att kunna välja dansroller är en självklarhet i Pias kurser. 

Smooth-klasser ligger planerat kommande säsong. 

Mail: 

Tobbe & Kerstin

Plats: Nässjö

Tobbe & Kerstin har dansat tillsammans sen början av 80-talet. Lindy,Rock`n roll,Bugg,Gammeldans,Foxtrot och Fox är ex.på vad dom pysslat med och undervisat i.

Dansglädje i kombination med god dansteknik är vad dom brinner för. Därför är Smoothfoxen i deras ögon ett  perfekt komplement på socialdansgolvet.

Paret planerar Smooth Fox-klasser i Nässjö sportdansklubb

Så fort de läggs ut säger vi till

??

Plats: ??

Sugen på att bli ambassadör för Smooth Fox™? Vad som krävs är endast att ta instruktörsutbildningen som sker i slutet på varje säsong. 

Håll er uppdaterade på eventen som rullar ut löpande