Smooth Fox & Smooth Jive Gävle

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 30/09/2018
10:00 - 16:00

Kategorier Inga Kategorier


Smooth Fox & Smooth Jive med Tobias Wallin

Anmälan sker på www.dansvanner.se/kurser/

Ny möjlighet att få uppleva ett proffs och nya actions att lära sig oavsett om du varit med förr eller om det är första gången.

Vi reserverar oss för ändringar. Min antal 35 personer. Begränsat antal platser. 

Tobias Wallin känd från Let´s Dance, kommer äntligen till Gävle och undervisar nu i kursen smooth fox + smooth jive som utgår från dansstilarna foxtrot och jive. Under dagen får du lära dig många turer och uttryck som kommer utveckla din dansteknik på flera plan. Kursen passar dig som gått någon kurs och/eller socialdansat lite grann eller som tidigare deltagit i smooth fox + smooth jive samt andra Fox-kurser. På denna kurs byter vi danspartner.

Nedan Tobias Wallins egen beskrivning av konceptet.

Jag har startat ett nytt koncept som kommer att kunna användas som alternativ till de klassiska danserna Bugg och Foxtrott.

Vi kallar dem för Smooth Fox och Smooth Jive och bygger då självfallet på just Fox och Jive men är mer anpassade för socialdansare. Grundstommarna i detta koncept är lead and follow, musikalitet och lekfullhet – dvs även om vi jobbar utifrån bestämda steg så är det inte hur man placerar fötterna som är det viktiga utan mer vad vi skapar tillsammans, utifrån musik och rörelse.

Båda danserna lägger både grunden och utvecklar alla övriga pardanser då vi jobbar utifrån fundamentala tekniker som täcker all dans

Passa på att fylla på din verktygslåda inför sommaren!!

Du vill utvecklas! Och framför allt dansa och ha kul!”

Vart: Gävle
När: Söndagen den 30 Sep 2018
Tid: ca: 10-16
Kursavgift: 695 kr/person. Workshop, Kaffe och kaka .
Mat: Medtag egen lunch, alternativt resturanger i närheten.
Övrigt: Action ? är den modell Tobias kommer köra.

Antagning: Paranmälan har företräde. Kursen fylls på med jämnt antal förare/följare. Singelanmälda paras ihop i turordning. Under kursen sker traditionella byten – dvs man dansar inte med sin partner under kursen utan alla dansar med alla.

Mer information kring betalning får ni i Antagningsmailet. 

Varmt Välkomna till Gävle i höst!

/Dansvänner & Anders

Author: