Smooth Fox Skellefteå

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 24/11/2018 - 25/11/2018
10:00 - 16:00

Kategorier Inga Kategorier


Avancerad foxkurs med Smooth fox hos Skellefteå Dansklubb

Anmälan görs till: goran.stenman@gmail.com

Vi hälsar Tobias & Helena välkommen tillbaka till Skellefteå den 24-25/11
Denna helg går de igenom ” Action 3-4” alltså andra saker än senast de var här. MEN man måste inte ha gått smooth tidigare för att vara med denna helg.

”. Smooth breddar er dans med nya tankar kring tekniker och mekaniker samt hjälper paret att lösa problem som kan vara i vägen för flödet i dansen. ”

” Smooth Fox är ett begrepp för en dans som påminner starkt om den klassiska socialdansen Foxtrot och mycket riktigt använder sig av dess grund. Däremot så handlar denna dans främst om att kunna föra vår partner på ett tydligt sätt och även att kunna bli förd. Men även utveckla förmågan att förflytta sig tillsammans i paret så dansen blir mjukare och mer flytande.
Vi har steg och figurer som vi utgår från men det är inte vad dansen handlar utan vi jobbar mer med musiken, känslan, rytmer och lead and follow. Dansen blir på så sätt innovativ och personlig då vi kan – med rätt förning – skapa helt egna steg utifrån de tekniker vi kommer att jobba med.
Denna dans kommer att lära er pardans ”punkt”. All teknik vi lär oss går lätt att applicera i alla pardanser med kroppskontakt. ” / Tobias

Tobias och Helena kommer att hålla i ca 80% av helgen .
SDK:s ledare i ca 20 % av helgen

Förkunskaper
Kursen är för dig som dansat fox några år och vill utveckla dina danskunskaper. Du behöver vara van dansare för att kunna tillgodogöra dig alla momenten under helgen. Vi förutsätter att du kan snurra åt båda hållen, har koll på takt och har en god grundteknik. Du vill utvecklas!

Tider Lö 10:00 -16:00 Sö 10:00-16:00

Återkommer med info om ev. dans fr eller lö kväll. Blir det inte live-orkester ordnar vi nåt med Spotifyzz (om det blir live orkester ingår det ej i kurspriset)
Mat: I kurspriset ingår lunch lördag och söndag.
Ange veg . eller ev. allergier. Detta anges redan vid anmälan.

Fika/ Kaffe: Kommer att finnas till försäljning för en billig penning. Det ingår inte i kurspriset. Ta gärna med mindre valörer.

Medlem i Skellefteå dansklubb 700 kr / person inkl. 2 luncher.
Ej medlem i Skellefteå dansklubb 900 kr / person inkl 2 luncher.

Anmälan görs till goran.stenman@gmail.com
OBS! Vi går strikt efter den tid som gmail registrerar. Singelanmälda paras ihop eftersom anmälningarna kommer in.

Vid anmälan skall följande anges:
Smooth fox och
Namn:
Om du vill gå som förare / följare:
Telefonnummer:
Ev matallergier eller om du önskar vegetariskt.

Vi kommer att bekräfta din anmälan och då får du också betalningsinformation. Där kommer också att framgå att det är en anmälningsavgift på 200 kr / person. ( resterande del betalas senast en månad innan kurstillfället. Ex 500 kr för medlemmar).

Om en i ett anmält par inte kan delta på kursen, flyttas den andra partnern längst ner i kön för singelanmälda, om denne själv inte kan hitta en ersättare. Under kursen flyttar vi runt som brukligt.

Välkommen 🙂 / Skellefteå Dansklubb.

Author: