Smooth Fox Orsa

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 29/08/2020 - 30/08/2020
Hela dagen

Kategorier Inga Kategorier


SmoothFox med Tobias och Helena 29-30 aug 2020 på Skeer

Anmälan: https://dans.se/danseventdalarna/shop/?event=103228

Välkomna att prova på Smooth Fox med Tobias Wallin och Helena Fransson, kända från Let´s Dance!

Smooth Fox är en fox-stil med fokus på Posture, Connection och Movement. Utifrån dessa tre ledord kommer ni förbättra inte bara er Fox, utan all form av dans där vi utgår från kroppskontakt. Stilen är skapad av proffsdansarna Tobias & Helena, utbildade dansinstruktörer och deltagare i Let´s Dance under 11 säsonger.

Smooth Fox handlar kort och gott om att ta sig från A till B på bästa möjliga sätt, med maximal effekt med förutsättningen att hela tiden hålla en bra connection. Detta gör att vår lead´n follow blir starkare och tydligare. Allt detta självklart utifrån ett socialdansperspektiv.

Pris: 1 450 kr. Då ingår fika och lunch båda dagarna, middag och socialdans på lördagskvällen. Inga andra kostnader för eventet tillkommer.

Preliminärt program

Lördag 29/8
9.00-10.00 Registrering
10.00-16.00 Workshop
12.00-13.00 Lunch

19.00 Festlig middag
20.00 – 24.00 Socialdans

Söndag 30/8
9.30 – 10.00 Egen träning
10.00 – 15.00 Workshop
12.00 – 13.00 Lunch

Mat

All mat och fika fixas av Mikael Nilsson från restaurang Dalgatan 118 i Älvdalen. Micke är en väldigt erfaren och duktig kock som får laga mat åt kungafamiljen när de hälsar på i Älvdalen, därför kallas han ibland för “The Royal Chef”. Han får alltid goda omdömen för mat och fika av deltagarna på våra event.
www.dalgatan118.com

Boende

Dans och Event Dalarna samarbetar med hotell Kungshaga i Orsa och vi rekommenderar boende där. Hotellet ligger söder om Orsa, E45 med utsikt över Orsasjön. Hotellet ligger 1.9 km från Folkparken Skeer där eventet är.
www.kungshaga.se

Plats

Folkparken Skeer ligger uppe på höjderna strax söder om Orsa med en underbar utsikt över hela Orsasjön, Orsa, och på andra sidan sjön ligger Grönklitt och Björnparken.

Adress: Skeervägen 32, 794 92 Orsa

Anmälan och antagning

När du blivit antagen erhåller du en bekräftelse och betalningsinstruktioner via e-post. För att bekräfta antagningen och säkra din plats betalar du 500 kr i anmälningsavgift inom två veckor efter att du blivit antagen. Vid utebliven inbetalning av anmälningsavgiften stryks du från listan och istället blir nästa person på kölistan antagen. Parvis anmälan ger förtur och vi upprättar singellistor där vi “parar ihop” singelanmälningar i turordning. Vid händelse att en i dansparet skulle få förhinder att delta på kursen, flyttas den andra partnern längst ner i kön för singelanmälda, om denne själv inte kan hitta en ersättare. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Dans & Event Dalarna

Ewa Byström och Magnus Johansson är grundare och ägare av företaget Dans & Event Dalarna, som är en av Sveriges största arrangörer av dansevent. Paret har flera kursledarutbildningar och är erfarna instruktörer i west coast swing och modern fox. De är lättsamma, positiva och vill gärna få fler människor att intressera sig för dansen. Ambitionen är att deltagarna ska känna sig sedda, ha roligt och naturligtvis lära sig teknik och figurer som fungerar väl på socialdansgolvet.

Hemsida: www.dansocheventdalarna.se

Facebook: https://www.facebook.com/DansOchEventDalarna/

Email: info@dansocheventdalarna.se

Välkomna! /Magnus och Ewa, Dans & Event Dalarna

Author: