Smooth Fox & Smooth Jive – Sthlm Wanna Dance

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 30/03/2019
00:00

Kategorier Inga Kategorier


Läs mer

Anmälan: https://dans.se/wannadance/shop/?event=81194

Fb-event: https://www.facebook.com/events/211608806431950/

Kursen leds av Tobias Wallin & Ann-Charlotte Vacker
Nivå: 2-4
Schema:
Lördag 10-16 med pauser.
20.00-23.00 Socialdans
I pauserna bjuder vi på Kaffe/Te, frukt och kaka.
Pris: 595 kr

” Smooth Fox är en fox-stil med fokus på Posture, Connection samt Movement. Utifrån dessa tre ledord kommer ni förbättra inte bara er Fox utan all form av dans där vi utgår från kroppskontakt.
Stilen är skapad av proffsdansaren Tobias Wallin – 8 faldig Svensk mästare, utbildad dansinstruktör och deltagare i Let’s Dance 11 säsonger.
Vi jobbar utifrån mekaniker och tekniker hämtade från Ballroomdansen (som egentligen ligger till grund för den vanliga foxen).
Smooth Fox handlar kort och gott om att ta sig från A till B på bästa möjliga sätt med maximal effekt med förutsättningen att hela tiden hålla en bra connection. Detta gör att vår lead ´n follow blir starkare och tydligare. Allt detta självfallet utifrån ett Socialdans-perspektiv.
Denna dag kommer ni få känna på grunderna i Smooth Fox och även bli utmanade i diverse olika Actions där dessa tre ledord ligger till grund för att klara av.

Smooth Jive är en socialdansanpassad ”vanlig jive”. En swingdans som dansas till en lite lugnare och swingigare tempo.
Här utgår vi från principer och mekaniker där vi står från varandra – allt vi jobbar på går att applicera till danser med öppen hållning. En väldigt lekfull o rolig dans.

Tobias arbetar 100% som professionell dansare, är involverad samt arrangerar i många olika dansanta projekt och även flitigt anlitad av socialdansare runt om i landet så passa på att ta denna klass nu när han finns på plats i Stockholm.

För mer info, se : www.smoothfox.se & www.tobiashelena.com

Plats: Epic Studios (Globen / Slakthusområdet)
Adress: Rökerigatan 21
Tbana: Globen
info@wannadance.se / +46707271856

Varmt välkommen
/Wanna Dance teamet

Author: