Smooth Fox i Kumla DanceMania

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 08/09/2018
10:00 - 16:00

Kategorier Inga Kategorier


Smooth Fox Workshop med Tobias Wallin.

Anmälan sker på: https://dans.se/shop/?org=dansklubben_dancemania;event=73261 

Datum: 2018-09-08 kl 10:00 – 16:00
Ledare: Tobias Wallin
Kostnad: 600:- icke medlem, 500:- för medlemmar i dancemania
(Rabatt avdrages i samband med antagning)

Smooth Fox är en fox-stil med fokus på Posture, Connection samt Movement. Utifrån dessa tre ledord kommer ni förbättra inte bara er Fox utan all form av dans där vi utgår från kroppskontakt.

Stilen är skapad av proffsdansaren Tobias Wallin – 8 faldig Svensk mästare, utbildad dansinstruktör och deltagare i Let’s Dance 11 säsonger.

Vi jobbar utifrån mekaniker och tekniker hämtade från Ballroomdansen (som egentligen ligger till grund för den vanliga foxen).

Smooth Fox handlar kort och gott om att ta sig från A till B på bästa möjliga sätt med maximal effekt med förutsättningen att hela tiden hålla en bra connection. Detta gör att vår lead ´n follow blir starkare och tydligare. Allt detta självfallet utifrån ett Socialdans-perspektiv.

Denna dag kommer ni få känna på grunderna i Smooth Fox och även bli utmanade i diverse olika Actions där dessa tre ledord ligger till grund för att klara av.

 

Tobias arbetar 100% som professionell dansare, är involverad samt arrangerar i många olika dansanta projekt och även flitigt anlitad av socialdansare runt om i landet så passa på att ta denna klass nu när han finns på plats i Kumla.

Author: