Dansresa med SpringTime Travel

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 04/05/2019 - 11/05/2019
Hela dagen

Kategorier Inga Kategorier


Läs mer

SÅNG, DANS OCH TRÄNING

Boka på: https://springtime.se/resor/training-camp-portugal-var-2019/traning-program/4-11-maj-2019-training-camp-portugal/

Häng med Blossom, Kayo och Gladys på en resa som det kommer att svänga om! Till sin hjälp har de bland andra dansaren Tobias Wallin & Helena Fransson och tillsammans ser de till att det blir en fantastisk vecka.

Körsång blir ett självklart dagligt ”träningspass” där Gladys håller taktpinnen. Blossom bjuder på yoga, dans och föreläsningar om bland annat vad vi ska tänka på när vi är i vad vi kallar ”mitt-i-livet”. Kayos discopass bör inte missas och inte heller hennes skönhetstips!

Tobias Wallins danskola svänger det om och sedan finns givetvis löpning stavgång, tennis, padel, golf, styrketräning – ja, utbudet är helt enkelt oslagbart – det finns något för alla!

På alla veckor i Portugal får du alltid ett mycket brett träningsutbud med löpning, yoga, styrka-, fys-, eller rörlighetspass varje dag. Vi upplever varje vecka det vackra bergspasset och minst två föreläsningar tillsammans med flera gemensamma aktiviteter. I tillägg till detta har vi alltid fler pass varje dag efter veckans inriktning. Vi har dessutom utrustning i form av padel- och tennisrack, golfbagar, våtdräkter, rullskidor och racercyklar mm. till utlåning helt gratis.

Author: