Tränings/dansresa Portugal

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 15/10/2022 - 22/10/2022
Hela dagen

Kategorier Inga Kategorier


För bokning:

//springtime.se/resor/training-camp-portugal-2/traning-program/training-camp-15-22-oktober-2022-fullt-os-med-bredd/

RESAN ÄR ÖPPEN FÖR BOKNING!
Varmt välkommen på en fartfylld träningsresa med träningsinspiration i alla dess former. Här får du verkligen chansen att testa olika typer av träning så som padel, rullskidor, yoga, dans, fys- och styrkepass och löpning. Du väljer det som ger dig träningsglädje!

Låt Anna Lindh guida dig in i yogans värld. Tobias Wallin från Let’s Dance kan få de flesta att hitta dansglädjen. Peter Bruun med sitt proffsiga lugn, får dig att våga prova och känna dig trygg på rullskidor. Sebastian och Angelica får dig att utmana dig själv med sina tuffa styrke- och fyspass.

Löpning kommer det också bli mer än vanligt av den här veckan. Våra norska vänner på träningstidningen kondis tar med ett tiotal löpcoacher. Det gör att det kommer en finnas en fartgrupp för alla! Löparteknik-specialisten Fredrik Zillén finns också på plats som med humor får dig att förstå vikten av att springa energieffektivt och minska risken för skador.

Självklart erbjuder vi även denna vecka det vackra bergspasset i Odeleite där du får springa eller promenera. För den sociala finns det också flera tillfällen att mingla under våra after workouts – varför inte med ett glas sangria!

Author: