Smooth Fox Orsa

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 27/08/2022 - 28/08/2022
Hela dagen

Kategorier Inga Kategorier


SmoothFox med Tobias och Helena 27-28 aug 2022
Hembygdsgården i Orsa
Välkomna att prova på Smooth Fox med Tobias Wallin och Helena Fransson. Tobias såg ni med Doktor Mouna i den här säsongen av Let´s Dance.
Smooth Fox är en fox-stil med fokus på Posture, Connection och Movement. Utifrån dessa tre ledord kommer ni förbättra inte bara er Fox, utan all form av dans där vi utgår från kroppskontakt. Stilen är skapad av proffsdansarna Tobias & Helena. Tobias är utbildad dansinstruktör och deltagare i Let´s Dance i 13 säsonger. Smooth Fox handlar kort och gott om att ta sig från A till B på bästa möjliga sätt, med maximal effekt med förutsättningen att hela tiden hålla en bra connection. Detta gör att vår lead´n follow blir starkare och tydligare. Allt detta självklart utifrån ett socialdansperspektiv.
Du bör att bra kunskaper av Svensk Fox, och du bör ha dansat regelbundet samt ha en bra grundteknik.
Pris: 2 000 kr.
Preliminärt program:
Lördag 27/8
9.00-10.00 Registrering
10.00-16.00 Workshop
12.00-13.00 Lunch
19.00 Middag
20.00 – 23.00 Dans
Söndag 29/8
9.30 – 10.00 Egen träning
10.00 – 15.00 Workshop
12.00 – 13.00 Lunch
Det är frivilligt att rotera och byta danspartner under kursen eller om du enbart vill dansa med din danspartner.
Mat
All mat och fika fixas av Mikael Nilsson från restaurang Dalgatan 118 i Älvdalen. Micke är en väldigt erfaren och duktig kock som får laga mat åt kungafamiljen när de hälsar på i Älvdalen, kallas därför ibland för ”the Royal Chef”.
Boende
Dans och Event Dalarna rekommenderar boende på Orsa Järnvägshotell som ligger i centrala Orsa. Hotellet ligger 1,8 km från Orsa Hembygdsgård där eventet är.
www.orsajarnvagshotell.se
Plats för eventet
Orsa Hembygdsgård ligger alldeles vid riksväg 45 när man kommer in till Orsa söder ifrån.
Orsa hembygdsgård, Moravägen 30, 794 33 Orsa
Anmälan och antagning
Vi fyller på med jämt antal förare och följare. Parvis anmälan ger förtur och vi upprättar singellistor där vi “parar ihop” singelanmälningar i turordning. Vid händelse att en i dansparet skulle få förhinder att delta på kursen, flyttas den andra partnern längst ner i kön för singelanmälda, om denne själv inte kan hitta en ersättare. När du blivit antagen erhåller du en bekräftelse och betalningsinstruktioner via e-post. För att bekräfta antagningen och säkra din plats betalar du 500 kr i anmälningsavgift inom två veckor efter att du blivit antagen. Vid utebliven inbetalning av anmälningsavgiften stryks du från listan och i stället blir nästa person på kölistan antagen. Anmälningsavgiften återbetalas ej.
Dans & Event Dalarna
Ewa Byström och Magnus Johansson är grundare och ägare av företaget Dans & Event Dalarna, som är en av Sveriges största arrangörer av dansevent. Paret har flera kursledarutbildningar och är erfarna instruktörer i west coast swing och modern svensk fox. De är lättsamma, positiva och vill gärna få fler människor att intressera sig för dansen. Ambitionen är att deltagarna ska känna sig sedda, ha roligt och naturligtvis lära sig teknik och figurer som fungerar väl på socialdansgolvet.
Hemsida: www.dansocheventdalarna.se
Facebook: https://www.facebook.com/DansOchEventDalarna/
Email: info@dansocheventdalarna.se
Välkomna! /Magnus och Ewa, Dans & Event Dalarna

Author: