Smooth Fox Orsa

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 30/10/2021 - 31/10/2021
10:00 - 15:00

Kategorier Inga Kategorier


Välkomna att prova på Smooth Fox med Tobias Wallin och Helena Fransson kända från Let´s Dance! Tobias såg ni med Hanna Hedlund i senaste säsongen av Let´s Dance.
Vi är säkert många som inte dansat på över ett år sedan pandemin startade. Vi tror att flera behöver få inspiration att komma igång igen. Fokus på denna kurs är att hitta tillbaka och hitta nytt! Nya roliga och kreativa figurer är det vi främst kommer att jobba på. Och självfallet tekniken bakom så vi klarar av att göra det snyggt på dansgolvet!
Smooth Fox är en fox-stil med fokus på Posture, Connection och Movement. Utifrån dessa tre ledord kommer ni förbättra inte bara er Fox, utan all form av dans där vi utgår från kroppskontakt.
Stilen är skapad av proffsdansarna Tobias & Helena, utbildad dansinstruktör och deltagare i Let´s Dance i 12 säsonger.
Smooth Fox handlar kort och gott om att ta sig från A till B på bästa möjliga sätt, med maximal effekt med förutsättningen att hela tiden hålla en bra connection. Detta gör att vår lead´n follow blir starkare och tydligare. Allt detta självklart utifrån ett socialdansperspektiv.
Pris: 1 700 kr.
Preliminärt program
Lördag 30/10
9.00-10.00 Registrering
10.00-16.00 Workshop
12.00-13.00 Lunch
19.00 Middag
20.00 – 23.00 Dans
Söndag 31/10
9.30 – 10.00 Egen träning
10.00 – 15.00 Workshop
12.00 – 13.00 Lunch
Corona
Begränsat antal deltagare.
Kursen kommer att hållas inomhus på en stor dansbana. Du dansar med den partner du anmält dig med, i dansriktningen med säkerhetsavstånd. Beroende på situationen med corona och på myndigheternas rekommendationer kan detta komma att ändras.
Mat
All mat och fika fixas av Mikael Nilsson från restaurang Dalgatan 118 i Älvdalen. Micke är en väldigt erfaren och duktig kock som får laga mat åt kungafamiljen när de hälsar på i Älvdalen, kallas därför ibland för ”the Royal Chef”.
https://dalgatan118.wordpress.com/
Boende
Dans och Event Dalarna rekommenderar boende på Orsa Järnvägshotell som ligger i centrala Orsa. Hotellet ligger 4.7 km från Folkparken Skeer där eventet är.
Plats för eventet
Folkparken Skeer ligger uppe på höjderna strax söder om Orsa med en underbar utsikt över hela Orsasjön, Orsa, och på andra sidan sjön ligger Grönklitt och Björnparken.
Adress: Skeervägen 32, 794 92 Orsa
Anmälan och antagning
Enbart paranmälan gäller.
När ni blivit antagna erhåller ni en bekräftelse och betalningsinstruktioner via e-post. För att bekräfta antagningen och säkra er plats betalar ni 500 kr i anmälningsavgift inom två veckor efter att ni blivit antagna. Vid utebliven inbetalning av anmälningsavgiften stryks ni från listan och istället blir nästa par på kölistan antagen. Anmälningsavgiften återbetalas ej.
Dans & Event Dalarna
Ewa Byström och Magnus Johansson är grundare och ägare av företaget Dans & Event Dalarna, som är en av Sveriges största arrangörer av dansevent. Paret har flera kursledarutbildningar och är erfarna instruktörer i west coast swing och modern svensk fox. De är lättsamma, positiva och vill gärna få fler människor att intressera sig för dansen. Ambitionen är att deltagarna ska känna sig sedda, ha roligt och naturligtvis lära sig teknik och figurer som fungerar väl på socialdansgolvet.
Email: info@dansocheventdalarna.se
Välkomna! /Magnus och Ewa, Dans & Event Dalarna

Author: