Smooth Fox Karlskrona

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 10/09/2022 - 11/09/2022
Hela dagen

Kategorier Inga Kategorier


Helgen 10-11 Sept kommer vi göra Karlskrona lite galant!
Let’s Dance-profilerna Tobias Wallin & Helena Fransson besöker Crazy stepz under två dagar. Ni såg Tobias i senaste säsongen tillsammans med Dr.Mouna. Både Tobias & Helena är fd. Svenska professionella mästare samt utbildade dansinstruktörer och arbetar 100% med dans och dansklasser.
Denna helg så ska vi fokusera på att foxa på ett elegant sätt. Posture, movement & connection är temat och vi kommer att göra detta genom Tobias & Helenas Smooth fox™.
Posture – att stå upp rätt och slätt. Posture är balans och har vi bra balans så underlättar det allt. Förning, följning, förflyttning och dansen i ren allmänhet. Det är viktigare än ni tror.
Movement – Detta är en foxstil som handlar om att förflytta sig över dansgolvet med lite kraft. För att få till ett bra driv krävs det att ett och annat är på plats – nått vi kommer jobba på under helgen.
Connection – att ha en bra connection är en förutsättning för att kunna föra samt följa bra. Connection kan variera från dansare till dansare men ni kommer få massor av tips för att lyckas bra inom den här tekniken.
Dessa tre ledord kommer ge er mer förståelse till dansen samt hitta ett härligt driv över dansgolvet som tar er Fox till nya höjder.
Pris: 1150kr inkl medlemskap

Author: