Smooth Fox Ebbas Sthlm

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 02/10/2021
10:00 - 16:00

Kategorier Inga Kategorier


Smooth Fox Workshop **FULLBOKAT!**

KURSEN ÄR FULLBOKAD. VILL DU STÄLLA DIG I KÖ? MAILA DÅ TILL KURS@EBBA.SE.

Vi följer Folkhälsomyndigeten och Danssportsförbundets rekommendationer, vilket innebär att i dagsläget kommer det inte ske några partnerbyten under kursen. Om vi får annan information kommer vi att följa dessa.

EBBA DK hälsar proffsdansaren Tobias Wallin med partner Helena Fransson till EBBA  för en workshop i Smooth Fox!

De kommer bara hålla denna kurs i Stockholm under hösten. Därför känns det kul att de tillfrågade just oss om det kunde få hålla kursen på EBBA.

Paranmälan är att rekommendera. Vid singelanmälningar kommer ni paras ihop med en annan person. Partnerbyte kommer inte ske om instruktören inte skulle säga något annat och då kommer det vara frivilligt.

Smooth fox är en stil som hjälper dig att starkare, bättre och mer stabil dansare.

Våra ledord är:

* Posture

* Movement

* Connection

Utefter dessa ledord tar vi vår dans till nya nivåer. Har du mer funderingar vad Smooth Fox är, kika då på länken nedan.

Förkunskaper: Du ska kunna grundkunskaperna i fox och ha socialdansat ute en del.

http://www.smoothfox.se/vad-ar-smoothfox/

Insläpp från 09,15 för avprickning. Vänligen respektera denna tid.

Om avbokning av kursen sker efter 18 september 2021 kommer kommer full avgift att debiteras.

Om du som följare hamnar i kö till eventet så innebär det inte att eventet är fullbokat utan att det saknas ensamma förare som anmält sig. Du har då chansen att bli antagen tom samma dag som  eventet. Så fort du vet med dig att du inte kan komma så avboka din köplats till mailadressen kurs@ebba.se så att vi endast har följare i kö som kan komma så fort man ev blir antagen.  

PRISER: Medlem i Ebba 450:- och 600:- för icke medlem.

Varmt välkommen med din anmälan!!!

I priset ingår det kaffe vid lunch och  kaffe och kaka på eftermiddagen. Lunch finns att köpa på Ica ca 250 meter bort, alt i Pizzerian som ligger vägg i vägg med Ebba. Har du med dig egen mat så finns det självklart kyl, spis och micro att låna.

OBS! Om det blir det blir väldigt många anmälningar till kursen, kan det komma att bli att vi beställer in mat till EBBA DK som man kan förbeställa för att underlätta vid lunchtiden. EBBA DK återkommer till er deltagare per mail om så blir fallet.

Parkering: Parkering får ske utanför lokalen fram till soptunnorna, (ej framför frisörsallongen, hunddagiset), samt på gatan mm. Håll koll på parkeringsbestämmelserna, se även Se Ebbas hemsida http://www.ebba.se/klubben/parkering/

Planerade aktivitetstillfällen

1. v.39 Lör 2/10 10:00 – 16:00 (6t) Ebba Dansklubb – Stora Salen

Author: