Ambassadörer

Ambassadörer

Tobias Wallin

Skaparen av Smooth Fox. Mer känd för den breda publiken som mesta dansaren i Let’s Dance. 11 säsonger är avverkade i det populära programmet där han vart finalist vid två tillfällen. 

En “dans-entreprenör” ut i fingerspetsarna. Arrangerat stora som små event och är ständigt på resande fot med undervisning – främst i konceptet Smooth Fox. 

8-faldig Svensk mästare, utbildad danspedagog, arbetar professionellt med dans på heltid samt medverkar i danskompaniet V/S [versus]

Utgår från Sthlm men undervisar i hela landet. Har veckoklasser tillsammans med Helena på www.kulturama.se/kurser

För mer information se: 

www.tobiashelena.com

www.vsversus.se

Helena Fransson

Helena är professionell dansare, kostymör, sömmerska, entreprenör, Svensk mästarinna i Ballroom, finalist Let’s Dance, utbildad danspedagog samt medkreatör av Smooth Fox. 

Tävlat på elitisk nivå större delen av sitt liv som Ballroom dansare och deltagit i Let’s Dance från starten 2006 10 säsonger – både som professionell dansare och senare kostymör i produktionen. 

Arbetar på heltid som dansare, dansinstruktör, sömmerska (dansrelaterade kläder) samt medverkar i danskompaniet V/S [versus]

Boende i Sthlm men undervisar i hela landet.

Talande hemsidor:

www.helenaofsmaland.com

www.tobiashelena.com

www.vsversus.com

Pia Alexisson

Plats: Uppsala / Uppsala DC

Pia Alexisson är erfaren danspedagog som förfinat sina kunskaper genom sedan länge både föra och följa i sällskapsdans.

Danslärarutbildningar: Holger Lundqvist Dansstudio, Danspedagog i svensk folklig dans på Väddö folkhögskola samt stor mängd instruktörskurser i Sverige och Finland.

Övrig fakta

Pia Alexisson driver Dansrörelsen som ger kurser och privatlektioner i fox, salsa, bugg, vals, gammeldans m.m. i egen regi eller för dansföreningar, studieförbund, företag  etc.

Konceptet Smooth Fox passar som hand i handske för Pia Alexisson som gärna söker förena klassisk foxtrot och god dansteknik med moderna influenser och personlig stil.

Pia har inspirerat många tjejer att börja föra och även killar att pröva på att följa. Att kunna välja dansroller är en självklarhet i Pias kurser. 

Pias Smooth fox-kurser hittar ni på uppsaladanscenter.se/kurser-priser/

Start 7 feb

Niklas & Petra

Plats: Västervik / Danzvett

Petra har dansat i många år medan Niklas är ganska färsk i dansvärlden.

De letar ständigt influenser och inspiration. Tillsammans hittade vi Smooth Fox och med det lade vi om grunden och tryggheten i vår Fox. 

De håller utbildningar i Fox för DK DanZvett i Västervik, både terminskurser i grunder och fortsättningsnivå samt kortare workshops. 

Fr.o.m VT19 kan ni ta klass med Petra & Niklas i Smooth Fox!

Anmälan till terminskursen sker här

https://idrottonline.se/DKDanzvett-Danssport/anmalan/anmalan

Alla terminskurser kräver medlemsskap i föreningen.

10 tillfällen. 20.00 – 21.15.

Start Onsdagen 6 februari

Grundkurs utan förkunskapskrav.

Lördag 2 Februari. 

4 timmar WS SmoothFox, Grund. Förkunskapskrav är att man kan dansa Fox.

Öppen anmälan utan krav på medlemsskap.

Micke & Susanne

Plats: Stockholm / Epic Studios

Susanne och Micke är flitiga socialdansare, kursledare och även kursare i olika foxstilar samt andra danser, allt för att få input till sin egen dans och naturligtvis inspiration till att kunna ge sina bästa tips för att du ska få till en bra bas i din dans samt få idéer till att utveckla dig i din dans. Att både följare och förare ska få input under våra lektioner är viktigt för oss.

Flertalet kursledarutbildningar i ryggen inom fox och bugg, för att utveckla oss som kursledare.

Sedan 2015 har Susanne och Micke haft danskurser från grundnivå till mer avancerade kurser fox, även i växlande roll (ombytta roller) med många nöjda samt återkommande kursdeltagare på veckokurser samt helgkurser.

Fr.o.m 7 Mars så har ni möjlighet att ta vecko-klasser i Smooth Fox med Micke & Susanne på Epic Studios!

För anmälan: https://dans.se/dansgladje/shop/

Anders & Ann

Plats: Stockholm / Brunna Dk

Inväntar mer info om Anders & Ann. Vad vi känner till så här långt är att de gått utbildningen i Smooth Fox och gjorde det med finess 😉

Tills vidare kan ni ta klass med dem i Smooth Fox på Brunna Dansklubb utanför Sthlm!

Hitta inbjudan HÄR

ps. endast få platser kvar

Arvid & Caroline

Plats: Falköping / HV-dans

Inväntar mer info om Arvid & Caroline. Vad vi känner till så här långt är att de gått utbildningen i Smooth Fox och gjorde det med finess 😉

Tills vidare kan ni ta klass med dem i Smooth Fox på HV-dans i Falköping

Hitta inbjudan HÄR

??

Plats: ??

Sugen på att bli ambassadör för Smooth Fox™? Vad som krävs är endast att ta instruktörsutbildningen som sker i slutet på varje säsong. Kommande är 15-16 Juni 2019.

Läs mer här. 

??

Plats: ??

Sugen på att bli ambassadör för Smooth Fox™? Vad som krävs är endast att ta instruktörsutbildningen som sker i slutet på varje säsong. Kommande är 15-16 Juni 2019.

Läs mer här.